FileMaker Hosting

Betrouwbare en snelle hosting

Onze FileMaker hosting worden continue gemonitord en getest op snelheid en betrouwbaarheid. Wij garanderen een omgeving die voor u werkt.

Veilige servers met back-ups

De veiligheid van uw data is voor ons een absolute topprioriteit. Alle data is en blijft van u zonder inzage van ons of derden zoals de GDPR-wetgeving voorschrijft.

Transparante hostingstatus

U kan op eender welk moment de status van onze FileMaker hosting systemen raadplegen via status.datrix.be.

FileMaker Pro Hosting

FileMaker Hosting om uw FileMaker applicatie online te hosten

Moet u uw FileMaker database vanop eender welke locatie kunnen benaderen? Dan kan u best kiezen voor onze FileMaker Hosting oplossing. Uw FileMaker applicatie zal dan online op onze FileMaker Server draaien en is toegankelijk, na authenticatie, vanop elk toestel met een internetverbinding.

Voor FileMaker Hosting wordt steeds een offerte op maat gemaakt afhankelijk van de omvang van uw database en het aantal gelijktijdige gebruikers. Afgaand op de noden van uw applicatie bieden wij de juiste infrastructuur om deze snel en veilig beschikbaar te stellen.

Contacteer ons om vrijblijvend een offerte te ontvangen
of bel ons op +32 (0) 89 25 60 66.

  • FileMaker Hosting in België en Duitsland die voldoet aan de GDPR-wetgeving.
  • Dagelijkse back-ups van uw applicatie zodat u geen data kwijt raakt.
  • Via onze statuspagina kan je live de status van onze FileMaker Hosting volgen.

FileMaker hosten op uw eigen server

Host uw liever uw FileMaker applicatie op uw eigen server op uw kantoor op offsite, dan kunnen wij u ook daar helpen met het opzetten van een veilig en betrouwbaar systeem. Wij helpen u bij het correct instellen de FileMaker server software zodat deze optimaal functioneert op uw systeem.

Wij configureren uw back-ups en kunnen deze dan dupliceren naar een externe locatie zodat u nooit data dreigt te verliezen mocht uw FileMaker server falen.

Heeft u reeds FileMaker draaien op uw eigen server maar weet u niet hoe veilig en performant deze intussen nog is, dan kunnen wij dit analyseren en indien nodig optimaliseren voor u.

FileMaker hosten op uw eigen server